Array
Rezerviraj mizoRezerviraj sobo
07 620 58 06 info@trilucke.si

Dogodki

Nazaj

Pretekli dogodki

Stran 4 od 5 (Vseh vnosov: 48)

Martinov teden

Martinov teden

Od 12. do 16. novembra

sreda, 6. november 2019sobota, 16. november 2019, .00.00

MARTINOVA KULINARIKA SREDI SREMIŠKIH VINOGRADOV

Vsekakor bi bil greh izpustiti pravo Martinovo pojedino! Od 12. do 16. novembra tako vabljeni na Martinov degustacijski meni, z rdečim zeljem in račko v glavni vlogi seveda!

 

Pozdravi iz kuhinje        

****   

Prekajen krškopoljc, ješprenj, korenček, šalotka                                                                      

****  

Koruzna juha, bučno olje in ocvirki  

****  

Postrv, grah, gorčična pena  

****                                                          

Rdeče zelje, kostanj, skuta in gosja jetra  

****  

Račje bedro, žemljev kipnik z jurčki, jabolka, brstični ohrovt  

****  

Topinambur, hruška, jajčna krema in kava  

 

Prednovoletni zaključki

Prednovoletni zaključki

Novoletno druženje in zabava na Treh lučkah

četrtek, 24. oktober 2019sreda, 1. januar 2020, .00.00

Bliža se veseli december in s tem organizacija poslovnih druženj ter prednovoletnih srečanj. Restavracija Tri lučke je lahko popoln prostor tako za manjše skupine kot tudi za večje zabave. Na voljo imamo namreč dva restavracijska prostora: prešna soba za do 50 oseb in kaminska soba za do 20 oseb. Za velike skupine pa vam je na voljo naša steklena dvorana, ki sprejme tudi 120 oseb. 

Kulinarični večer z Igorjem Jagodicem

Kulinarični večer z Igorjem Jagodicem

Petek, 22. november 2019 ob 19:00

sreda, 23. oktober 2019sobota, 23. november 2019, .00.00

V novembru vas vabimo na še en čudovit kulinarični večer! Tokrat bo skupaj z našim chef-om Dejanom Mastnakom, kulinarične kreacije ustvarjal Igor Jagodic iz restavracije Strelec. Edinstvena priložnost, da preizkusite jedi enega izmed najboljših chef-ov v Sloveniji!

Kulinarični večer ne bi bil popoln brez vrhunske vinske spremljave. Okusnim kreacijam bodo piko na i dodala vina Kabola, vinarja Marina Markežića. 

 

Šest hodni meni z vinsko spremljavo ... 69,00 €/osebo

Paket z nočitvijo .... 209,00 €

(meni večera z vinsko spremljavo za dve osebi + nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom)

 

Rezervacije sprejemamo na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06.

Jesenski Teden restavracij 2019

Jesenski Teden restavracij 2019

Od 11. 10. do 20. 10. 2019

četrtek, 26. september 2019sobota, 19. oktober 2019, .00.00

Od 11. do 20. oktobra Vas vabimo na kulinarično razvajanje z jesenskimi dobrotami!

Teden restavracij je posebna akcija, ki promovira vrhunsko slovensko kulinariko. V njej sodelujejo najboljše slovenske restavracije in chefi, ki dvakrat letno – spomladi in jeseni – v desetih dneh v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni – 19 evrov. 

Meni Tedna restavracij:

Pozdrav iz kuhinje

****

Buče, jurčki in redkev

****

Pujsova potrebuševina z ženofom, fižol, por in sladka čebulica

ali 

Sulec v črni tempuri, sladka koruza in češnjev paradižnik

****

Jogurt, polenta in hruška 

Cena menija: 19,00 €

 

V času Tedna restavracij pa smo za vas pripravili POSEBEN PAKET RAZVAJANJA, ki vključuje: 

- nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom 

- meni Tedna restavracij za dve osebi 

- aperitiv za dve osebi 

Cena paketa: 129,00 € (za dve osebi)

 

Rezervacije so mogoče od 27. septembra dalje, in sicer na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06

 

Teden okusov Posavja

Teden okusov Posavja

od 30. 8. do 6. 9. 2019

sreda, 4. september 2019sobota, 7. september 2019, .00.00

Teden posavske gastronomije pri gostincih v regiji Posavje

V tednu od 30.8.-6.9. bomo posavski gostinci še posebej poudarili jedi pripravljene iz svežih, lokalnih surovin ter za obiskovalce pripravili zanimive jedilnike, kjer boste spoznali tudi dobavitelje iz lokalnih kmetij. Vsak na svoj način- raznoliko, pestro, spontano, preprosto v družbi najboljših posavskih vin.    

 

V RESTAVRACIJI TRI LUČKE smo za vas pripravili:  

Izbor hladnih prigrizkov za začetek:  

Ocvrt krškopoljc in koleraba  

Tatar rdeče postrvi na koruznem čipsu  

Domača jetrna pašteta in črni oreh  

Skuta z zelišči in limono    

****  

Glavna jed  

Telečja krača, zapečen narastek zelene,  štrukelj sladke skute, pire zelene in hruška    

****  

Sladica  

Bela čokolada, sladoled pehtrana, pasijonka in jabolko    

 

Cena: 20,00 €  

Meni je na voljo do petka, 6. septembra, skozi celoten dan. Rezervacije sprejemamo na 07 620 58 06.
Nov degustacijski meni

Nov degustacijski meni

Na voljo od maja dalje

ponedeljek, 20. maj 2019sobota, 31. avgust 2019, .00.00

Poletni degustacijski meni

 

Pozdrav iz kuhinje

****

Telečje stegno, čemaževi poganjki, topinambur, prepeličje jajce in česen

****

Hladna paradižnikova juha s kraljevim gamberom in avokadom

****

Sipa, cvetača, ikre in drobnjakovo olje

****

Lisičke, rumenjak, krema pečene čebule, hrustljava čebula

****

Pujsova lička, koleraba na dva načina, ocvirki, rabarbara

****

Marelica, skuta, sivka in ajda

 

4 hodni meni ....  32,00 €

5 hodni meni ....  40,00 €

6 hodni meni ....  48,00 €

kulinaricnidogodek_pavus.jpg

Kulinarični večer z Markotom Pavčnikom

Četrtek, 30. 5. 2019

ponedeljek, 20. maj 2019četrtek, 30. maj 2019, .00.00

Četrtek, 30. maj 2019 ob 19:00

Zabeležite si datum za kulinarično doživetje na Treh lučkah, ki ga bosta ustvarila naš chef Dejan Mastnak in gostujoči chef Marko Pavčnik iz restavracije Pavus, Grad Tabor Laško. 

Kulinarični večer ne bi bil popoln brez vrhunske vinske spremljave. Okusnim kreacijam bodo piko na i dodala vina iz vinske hiše Vino Kupljen. Le ta stoji sredi Jeruzalemsko-Svetinjskih goric, na področju, ki že stoletja slovi po kakovostnih vinih in rastišču, najprimernejšem za pridelavo vrhunskih vin. Gre za tradicionalno družinsko vinogradniško posestvo, katere začetki segajo v leto 1836. Vrh njihovega repertoarja je nedvomno prestižna linija Stars of Stiria. 

6 hodni meni z vinsko spremljavo ...  59,00 €/osebo

Hladna predjed - Marko Pavčnik:  Tri variacije postrvi / Pivo / Magnolija  

****  

Juha -Dejan Mastnak:  Koprive v juhi / Prepeličje jajce / Kremni sir  

****  

Topla predjed - Marko Pavčnik:  Ješprenj / Topinambur / Kava / Lešniki  

****  

Topla predjed - Dejan Mastnak:  Šparglji / Polenta / Telečji priželjc / Lešniki  

****  

Glavna jed - Dejan Mastnak:  Krškopoljc / Koleraba / Rabarbara  

****  

Sladica - Marko Pavčnik:  Jurčki / Črni ribez / Smreka / Brinove vejice / Zajčja detelja

 

Svoje mesto si lahko rezervirate na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06.

Spomladanski Teden restavracij

Spomladanski Teden restavracij

Od 29. marca do 7. aprila

nedelja, 7. april 2019nedelja, 7. april 2019, .00.00

Teden restavracij se vrača! Formula je znana in uveljavljena - poseben meni z najmanj tremi hodi po ”letni” ceni, ki je, torej, letos 19,00 €. Poudarek letošnjih akcij Tedna restavracij, spomladanske in jesenske, pa bo vinska spremljava k menijem.

Glasovanje za najboljšo restavracijo 2018

Glasovanje za najboljšo restavracijo 2018

The Slovenia Restaurant Awards

ponedeljek, 4. marec 2019nedelja, 31. marec 2019, .00.00

Glasovanje za najboljšo restavracijo v leto 2019 je odprto in mi smo ponovno del izbora. Iskreno bomo veseli vašega glasu!

Kliknite na spodnjo povezavo, vpišite svoj elektronski naslov, izberite območje Termalna Panonska Slovenija in določite 5 do 10 najboljših restavracij. Nato morate izbrati še 5 do 10 restavracij iz drugih regij in svoj glas potrditi s klikom na povezavo, ki ste jo dobili na prej podan elektronski naslov. 

KLIKNI IN GLASUJ!

Najlepša hvala za vaš glas!

LJUBEZEN^3

LJUBEZEN^3

Valentinovo na Treh lučkah

torek, 22. januar 2019nedelja, 17. februar 2019, .00.00

LJUBEZEN³

3 LUČKE - 3 DNI  / 14. - 16. 2. 2019

Praznik ljubezni je vedno lepo praznovati. Pri nas se bo praznovalo kar tri dni, od 14. do 16. 2. 2019! Na voljo vam bo poseben valentinov meni s petimi hodi izbranih jedi in pozdravi iz kuhinje za sproščen začetek v najbolj sladko druženje. 

Valentinova večerja 32,00 €/osebo (brez pijače)*

Pozdrav iz kuhinje

***

Račka , rdeča pesa, bezeg, solatni srčki, lešnik

***

Grahova kremna juha z meto, masleno testo, kremni sir in brancin

***

Teletina, črni koren, špinača

***

Tiramisu na krožniku  (bela čokolada, kava in amaretto, mascarpone in jagode)

***

Beli in črni tartuf

*Na voljo tudi vegetarijanska opcija. Za veganski meni potrebna rezervacija vsaj dva dni pred dogodkom. 

Da pa bo uživanje in sproščenost na vrhuncu, smo za vas pripravili prav poseben paket, ki vključuje tudi nočitev na našem posestvu. 

Valentinov paket*:  149,00 €

  • nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi
  • valentinov meni za 2 osebi (brez pijače)
  • presenečenje v sobi
* Paket velja od 14. do 16. 2. 2019. Predhodna rezervacija je obvezna! Doplačilo za apartma: 29,00 €

 Rezervacije sprejemamo na info@trilucke.si ali na 07 620 58 06.

 

 

Stran 4 od 5 (Vseh vnosov: 48)

»«

Kako do nas

Tri lučke se nahajajo na vinorodnem območju Sremič, ki se razteza nad Krškem. Le ta je oddaljen od Zagreba 56 km in od Ljubljane 96 km.

Restavracija

Hotel

E-novice